3 секси Новогодишни видове опушен грим

3 секси Новогодишни видове опушен грим

Ще ви покажа три великолепни визии за опушен грим. С тях ще очаровате настроението си за Новогодишната вечер. Най-накрая дойде декември месец и тази година. Това означава, че е сезонът на ваканциите. В който Вие ще бъдете поканени на много партита. 😉 Това означава само едно! С помоща на опушения грим, Вие ще сте неустоими. Не бъдете скучни, това бих Ви казала! Опушеният грим е секси, но можете да го направите още по-секси…Ето 3 невероятни предложения за видове опушен грим, които да изпробвате. Вземете четките, прочетете стъпките и се развихрете. Ползвайте всеки вид опушен грим отсега нататък.

Драматични златно-кафяви опушени очи.

Разнообразете и дайте малко драма на очите си, с финно докосване на златисто-кафявите си сенки за очи. Първата крачка е да нанесете на клепачите си неутрални кафяви сенки. Следващата стъпка ще е да добавите лек златен пигмент от вътрешния ъгъл към средната част на очите. От средната част до външната част използвайте тъмнокафяви сенки за очи. Очертайте очите си с тъмен нюанс на черното във външния ъгъл на очите си. Разнесете и смесете с тъмното кафяво. И на края сложете очна линия в желаната от вас форма като се простира до външния ъгъл на окото. А изкуствени мигли или спирала ще завършат външният вид!

Блестящо розови опушени очи. Розовото винаги е добър избор за добавяне на повече блясък към опушения вид на очите. Но само, ако знаете как да сложите този блясък правилно. За да постигнем този външен вид, първо слагаме на клепачите неутрални кафяви матови сенки за очи. След това нанасяме блестящо розови сенки за очи по целия клепач, но НЕ и върху костта на веждите. Костта на веждите или казано просто под веждите, нанесете лек прасковен нюанс или хайлайтер за комплимент. Външният ъгъл на очите трябва да бъде покрит с тъмно розови матови тонове. Разнесете ги навътре, за да може да се получи опушен лъскав допир. Завършете външният си вид със спирала или поставете мигли.

Стоманени опушени очи. Сега това е поглед, който би откраднал цялото шоу. За да постигнете този толкова великолепен и елегантен външен вид, изберете матов стоманен нюанс, който да поставите на клепачите си. Следващата стъпка ще бъде контурирането на очите с тъмен нюанс на черното, върху външния ъгъл на очите. Разнесете го леко да се смесят. След това поставете тъмна очна линия във формата, която желаете. Тя трябва да се простира до външния ъгъл на очите. Между гънката на клепача и костта на веждата поставете нюанс на патладжан в матови тонове и опушете района. А точно под веждата поставете лек светъл нюанс на праскова. Тук спиралата е задължителна!

Вижте още предложения за видове опушен грим, прегледайте следващите ми статии.

Posts created 9

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Напишете Вашето търсене и натиснете ENTER за резултатите или ESC за затваряне на прозореца

Back To Top