Опушеният грим в лесни стъпки и трикове

Опушеният грим в лесни стъпки и трикове

Всички знаем, че опушения грим е определено синоним на секси. Всички ние искаме да бъдем секси, особено що се отнася за вечерно излизане. Особено, ако не сме се забавлявали от доста време. Дали ще идем на бар с момичетата или на среща с нашия избранник. Всички ние искаме да изглеждаме зашеметяващо и мистериозно. Тук на помощ ни идва опушеният грим. С него ще засияем и ще постигнем мистичният вид, който чакаме цяла седмица. След купчината работа, бизнес срещи, недоспиване, стрес и умора. Е, момичета, тази вечер е вашата вечер. Ще ви издам малка тайна. Усъвършенстването на опушените очи, не се ограничава само до професионалните гримьори. Вие също можете да си направите красив опушен грим. Вероятно сте виждали драматичният опушен поглед на страхотните звезди в списанията. И тогава сте си помислили, че никога не бих могла да изглеждам така.

„С помощта само на моя сет за гримиране, ще се справя ли?“

Отговорът ми е категорично Да! С грима, който притежавате плюс правилните техники, ще постигнете онзи така чакан вид. Ще ви покажа лесни стъпки и трикове.

Ако сте новак в играта с цветовете и се мъчите да изберете нюанси, които работят добре заедно, ще срещнете трудности. В зависимост от подтона, всеки цвят ще попадне в една от трите категории: топъл, хладен или неутрален. Топлите цветове ще имат тонове на жълто, оранжево, кремаво или прасковено. Хладните пък – на синьо, розово или лилаво. От друга страна пък неотралните цветове, няма да имат забележим оттенък. По-скоро биха предизвикали повече черен, сив или бял тон.

Ако имате топъл тен, тъмна коса и очи, изборът на топли сенки за очи винаги ще е стилен и добър избор. Ако пък имате светла коса, т.е коса с хладен тон и светли очи, с помощта на хладни тонове сенки, ще е приказно.

Да не забравяме и неутралните тонове. Те изглеждат и стоят страхотно на всички. Ако се чудите кой нюанс да изберете, заложете на неутралния. След като сте избрали точния нюанс, ето и моите лесни стъпки и трикчета, за постигане на секси опушен грим. Бързо и лесно в три стъпки. Преди това подберете правилните четки за сенки. Меки и овални.

Ето и стъпките, които да спазвате

  1. Сложете основа за грим. По този начин ще направите гримът си по-дълготраен. Също и ще ви помогне за по-лесно нанасяне на сенките Ви.
  2. Идва редът на основния цвят сенки. Очертайте клепача си с вашия основен цвят, в случая черно. С четка разнесете хубаво и прецизно върху клепача до гънката, стигайки до края на външния ъгъл.
  3. В долната част на окото, към външния ъгъл, сложете по-светли сенки за очи. Може да използвате примерно такива с кафяв отенък. Ключът към разкошното опушено око е, смесването на цветовете на долната линия на окото към външния ъгъл.

Съвет: Ако очите Ви са малко по-малки, не нанасяйте сенки на долния клепач. Така ще изглеждат още по-малки.

4. За още по-впечатляващ вид нанесете под веждата си и във вътрешния ъгъл на окото по-светли сенки или хайлайтер. Обичам да примесвам леко с основния цвят на клепача (черен), за да дам на очите си допълнителен блясък. Не се страхувайте и Вие от млко блясък. Може да нанесете от хайлайтера и по скулите си или дори по носът си. Уверявам ви, че резултата ще е впечатляващ.                                                                                                     

5. Когато сте готови нанесете спирала или допълнете с изкуствени мигли, които ще направят очите Ви да изпъкнат. Така очите Ви ще изглеждат по-големи.

6. Не забравяйте секси червилото. В случая комбинацията на опишен грим и червено червило, ще е убийствена

Posts created 9

Related Posts

Напишете Вашето търсене и натиснете ENTER за резултатите или ESC за затваряне на прозореца

Back To Top