Съвети как да прикрием тъмните кръгове под очите

Съвети как да прикрием тъмните кръгове под очите

Кръгове под очите… те са част от живота на всеки. За дамите те са ужасното нещо, което всяка от нас би искала да прикрие. Но понякога е доста трудна задача. Без значение дали са се появили за ден или са станали част от ежедневието ни, искаме да ги маскираме. Но е важно да се научим как умело да прикрием тъмните кръгове под очите с помоща на грим.

Ще ви покажа как умело да скрием тъмните кръгове под очите

Като цяло има 4 стъпки, които трябва да следвате:

  1. Нанесете основа за грим на цялото си лице. След това ползвайте прахова основа или ако нямате нанесете лек слой пудра. Това ще ви помогне в това да използвате по-малко покривател.
  2. Използвайте коректор с прасковен или червен тон, за да коригирате цвета на тъмния оттенък на кръговете под очите.
  3. Върху коректора с леки потупкващи движения нанесете фон дьо тена, който ползвате. Леко ги смесете, за да съответства цвета на Вашата кожа.
  4. Завършете с още един слой прахова основа или пудра, която отново трябва да е в тон с Вашата кожа.

А пък, ако сте се развихрили и не искате да останете само със скритите тъмни кръгове под очите, ето и два страхотни грима.

 Вижте 2 предложения за страхотен грим.

Звезден поглед. За принцесата у вас! И да имате звезден поглед. Този вид грим се постига за по-малко от 10минути. Нанесете на клепачите си неутрално матово кафяви сенки за очи. Очертайте външният ъгъл на очите си с тъмен нюанс на черното. Прелейте черните сенки на вътре, до средата на клепача. Поставете тъмна очна линия до външния ъгъл на очите. С върха на безименния си пръст добавете блестящо бял пигмент във вътрешния си ъгъл на всяко око.

Ангелски поглед. Заради любовта ни към всички крилати създания и ние искаме, да се сдобием с един крилат ангелски поглед за навечерието на Коледа. За да постигнем този външен вид, може да изберете метален цвят сенки за очи по Ваш вкус. Сложете и пигмент с такъв оттенък върху сенките, коитоо сте нанесли на клепачите си. Контурирайте външната част на двата клепача с тъмно черни блестящи сенки за очи. Разнесете ги навътре, по цялата дължина над линията на гънката и създайте крило във външния ъгъл на окото. За звезден завършек сложете изкуствени мигли. 😉

Posts created 9

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Напишете Вашето търсене и натиснете ENTER за резултатите или ESC за затваряне на прозореца

Back To Top