Червено червило

Червено червило – източник на сила!?

Въоражена с наситено червено червило

За мен, когато чуя червено червило, винаги го асоцирам с Елизабет. Тя е умна, уверена и смела. Елизабет е водещата в нашето предаване, чиито алени устни от далеч сигнализират като червено знаме, че тя е ръководителя тук. Тя беше съчетание от сила, женственост и сексапил. Всичко за Елизабет беше стилно и решително. Като започна от гардероба й, до нейното самоуверено мнение и пурпурния й аромат на  Шанел. Тя беше всичко, което мечтаех и исках да бъда.

Вдъхновена от могъщата й комбинация от съчетанието на козметика и увереност, започнах да експериментирам със смелите червени устни. Другите винаги са ме смятали за твърде срамежлива, за да нося могъщото червено червило. В един ден реших да пренебрегна всички страхове и се въоражих с това оръжие. Въоражих се със страхотно наситено червено червило. Такова, което се плъзга по устните ми като страстния допир на сатен по тялото.

Въпреки, че не стана бързо, с практиката и времето и с помоща на този така жив цвят, успях да изтрия годините на несигурност. Накара ме да се превърна в това, което смятам за такъв „тип жена“.

Все още не разбирам и не е станало напълно ясно, каква и коя точно жена носи червено червило. Дали тази силната и самоуверена жена или несигурното и плахо момиче. Дали това момиче използва този цвят като щит пред света или пък онази, уверената жена, не се крие под него?

„Червеното червило е източник на сила“

„Червеното червило е източник на сила“, казва създателката на „Червило кралица“. Е, мили момичета, точно така е. Ако вече сте се снабдили с такъв тип червило – носете го с гордост. Но, ако все още се колебаете и питате, „Дали да експериментирам с толкова смел цвят?“ Ще Ви приканя да излезете от заоната на конфорт и да експериментирате. Лесно е да експериментирате с червило, защото се премахва за секунди. Но помага да задържите увереността си и да се научите да бъдете по-смели.

Самата Коко Шанел е казала: „Ако си тъжна, сложи си още един слой червило и атакувай!“

Дори Мерилин Монро рядко е без подписа си с огнено червило. Гуен Стефани пък казва: „Красотата, за мен, е човек да се чувства комфортно в собствената си кожа. Това или да носи жестоко червено червило“.

Възниква въпросът, ако най-интелигентните, привлекателни и харизматични жени, слагат червено червило за всичко – защо толкова много жени го избягват? Не бих могла да отговоря конкретно на този въпрос. Но ти сама би могла.

Скъпи дами,въпреки страховете ви, вие сте страхотни, умни и женствени. Не забравяйте, че „Всяко момиче трябва да използва даровете на Майката – Природа“. (Лорънс Питър)

Ти си съвършена и само от теб зависи дали и другите ще го забележат, ако вече не са!

Posts created 9

Related Posts

Напишете Вашето търсене и натиснете ENTER за резултатите или ESC за затваряне на прозореца

Back To Top